maandag 27 juni 2011

Als identiek niet lukt dan maar contrast

In keukenland zijn zeer veel aanbieders van keukens die allemaal een eigen lijn voeren. Als er nu om welke reden dan ook schade ontstaat aan een front en u wilt deze vervangen neemt u meestal als eerste contact op met uw keukenleverancier.Vaak wordt er dan aangegeven dat het model niet meer wordt gemaakt. Het is echter eerder zo dat de leverancier het model niet meer voert.
Het maken van fronten is een specialisatie die niet iedere keukenkastenproducent zelf in huis heeft en dus de fronten besteld bij een frontenspecialist. Deze specialist kan uw model best nog in het assortiment hebben of nog maken. Alleen u weet niet wie dit is.
De meeste keukenrenovatiebedrijven kopen de fronten bij dezelfde frontenspecialist als de keukenproducent /merkdealer en zij kunnen u meestal wel verder helpen.
Mocht er onverhoopt echt geen identiek front meer te maken zijn is het een goede optie om dan een contrasterend model of kleur te kiezen. 
Bijvoorbeeld, de vaatwasserklep is door vochtproblemen niet meer in goede conditie. U kunt dan een roesvaststaal front kiezen dat op maat gemaakt wordt. Het wijkt wel af maar staat vaak strak en modern.
Tip, neem een oud front mee naar uw keukenrenovatiespecialist dan weet u zo of levering nog kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten